Select Page

«Norges råeste inkubator» – Haldens skjulte perle (KanDusi.no og TvØstfold.no)

Ved siden av morgenkaffen kan du lese om oss i Haldenmagasinet KanDusi.no og TvØstfold.no:

Artikkelen er også her:

Bachelorstudenter fra Høgskolen i Østfold er nå på bacheloroppdrag hos teknologiselskapet Smart Innovation Norway, for å lære om teknologi, inkubasjon og innovasjon. Oppgaven har varighet på 6 måneder, og skal presenteres for Høgskolen i uke 25.

Smart Innovation Norway er et forsinkings og innovasjonsselskap, som har hovedformål å drive anvendt forskning innen fornybar energi og informasjonsteknologi. Selskapet bidrar til forskningsbasert og bærekraftig samfunns- og næringsutvikling i praksis.

Studentene skal skape «Norges råeste Inkubator»

Prosjektet har fått tittelen «Norges råeste inkubator», og utforsker vekstbedrifters viktigste behov og beste praksis blant nasjonale teknologiinkubatorer. Hensikten er å gjøre oppdragsgiver bevisst på sin nåværende situasjon, utfordringer og muligheter, og gi innspill på hvordan Smart inkubator kan posisjonere seg for suksess.

Studentene har gjennom snart 3 år på linjen Innovasjon og Prosjektledelse, hatt nær kontakt med det lokale næringslivet. Nå er det den Haldens lokaliserte innovasjonsbedriften , Smart Innovation Norway som har åpnet dørene for de erfaringssultne studentene. Selskapet har gitt bachelorgruppen muligheten til å blant annet besøke landets fremste innovasjonsmiljøer i Stavanger, Trondheim, Bergen, Oslo og Horten.

«Disse besøkene har bidratt til å utvide vårt nettverk, skape relasjoner, og en mulighet til å lære av de beste i bransjen. I tillegg har det gitt oss verdifull input i oppgaven, som har hatt mye å si for bacheloroppgavens resultat» – sier studentene Lorenzo Ruschelli, Matias Heggdal, Daniel Flølo Ringdalen og Frank Hanssen.

Samarbeid mellom studenter og næringsliv.

Bachelorgruppen har siden Januar jobbet beinhardt for å komme i mål med oppgaven.

«Det å få utenifra perspektiv fra kunnskapsrike og nyutdannede studenter er noe teknologiselskapet ser på som verdifullt for fremtiden, vi gleder oss til å se sluttresultatet.» – sier rådgiver i Smart Inkubator. Selskapet har også tidligere hatt mye fokus på å samarbeide med akademia, spesielt i tilknytning med Høgskolen i Østfold.

Bachelorgruppen takker Innovation Norway for muligheten

  • Vi er meget takknemlige for at Smart Innovation Norway har gitt oss denne muligheten. Det er inspirerende å se at et slikt anerkjent selskap, lar studenter komme med innspill og nye ideer. Denne erfaringen vil ha mye å si for våre fremtdisplaner, sier Lorenzo Ruscelli, Matias Heggdal, Daniel Flølo Ringdalen og Frank Hanssen.

Read More about our Journey!

Innlevert Bacheloroppgave !

Torsdag 06. Juni ble bacheloroppgaven levert, noe som alle gruppens medlemmer har jobbet iherdig med siden Januar måned. Dette er en milepæl som alle har sett frem til. Bachelorgruppen og oppdragsgiver Smart Innovvation Norway, er meget fornøyde med sluttresultatet....

«Norges råeste inkubator» – Haldens skjulte perle (KanDusi.no og TvØstfold.no)

Ved siden av morgenkaffen kan du lese om oss i Haldenmagasinet KanDusi.no og TvØstfold.no: https://kandusi.no/norges-raeste-inkubator-haldens-skjulte-perle/ http://www.xn--tvstfold-64a.no/ Artikkelen er også her: Bachelorstudenter fra Høgskolen i Østfold er nå på...

Nasjonaldagen er feiret, og alt faller på plass!

Norges Nasjonaldag er feiret, og bachelorgruppen jobber videre for å sluttføre oppgaven. Første utkast er allerede levert til veileder Matthew Lynch, og vi avventer konstruktive tilbakemeldinger. I mellomtiden jobber vi med å sy sammen alt, og komme med gode...

En liten pause i skrivinga!

Bachelorgruppen har den siste tiden jobbet for å ferdigstille funn og diskusjonsdelene i oppgaven. Dette har betydd mye tenking,  skriving og revisjon. Det har med andre ord blitt noen lange netter de siste ukene. Derfor bestemte vi oss for å leie inn en fotograf, for...

Håndtering av store mengder data – Workshop

    Hvordan håndtere masse data - Workshop Onsdag den 3 april satt vi av store deler av dagen til dataanalyse og tolkning av intervjuene. Dette er en tidskrevende jobb som krever at flere kreative hoder tenker for å komme frem til gode ideer og tanker. I analysen...

USA’s Beste Pitchecoach i Halden!

Nok en pangstart på uka og mye som skjer i bachelorprosjektet. Mandagen deltok bachelorgruppen på et innholdsrikt foredrag, arrangert av  Smart Innovation Norway, med vår egen Lorenzo Ruscelli i spydspissen. Gold er en meget anerkjent pitchecoach fra San Francisco, og...

Neste inkubator ut – Silicia

  Neste inkubator ut - Silicia Snart helg og vinterferie for noen, men bachelortoget ruller likevel videre. Fredag 15. februar tok Daniel og Lorenzo turen over fjorden til Vestfold, nærmere bestemt til Silicia Technology Incubator i Horten. Her møtte vi CEO Tormod...

Gründermiljøet tar ikke vinterferie!

Onsdag 20. Februar, fremdeles midt i vinterferieuken, og store deler av dagen ble satt av til diverse intervjer. Første intervju var med Protomore, en inkubator lokalisert i Molde. Deretter intervjuet vi en gründer bedrift som idag er medlem av Smart Inkubator....

Besøk hos Simula Research Laboratory

Besøk hos Simula Research Laboratory Torsdag 07 februar gikk turen til Simula Research Laboratory som ligger på Fornebu i Oslo. Her stod intervjurunder med medlemsbedrifter av smart inkubator på agendaen. Simula skal drive grunnleggende langsiktig forskning på...

Besøk hos Norges råeste inkubator – Validé

Besøk Hos Norges Råeste Inkubator - Validè Tirsdag den 12 februar fløy Frank Hanssen og Lorenzo Ruscelli til Stavanger for å møte en av landets råeste inkubatorer, Validé. Validé har lenge kronet toppen over landets mest suksessfulle inkubatorer, på lik linje med både...